Aktuellt

Sommaren 2023!

Yogaafton

Den 1:a augusti äger vår Yogaafton rum, med värme och omtanke om Dig, vi avslutar kvällen med att måla vår reflektion, chi och nyttigt bakverk.

 

Tid: 17.15-20.00
Plats: Litsvägen, studio 31
Pris: 420 kr

 

Early bird tom 15/7 370kr (Ange som kommentar i anmälan!)

Under vår afton!

Du kommer att få ta del av mjuk kvinnoyoga, vi flödar genom organiska rörelser som värmer, öppnar och skapar cirkulation. Vi stretchar ut runt höften och frigör stagnerad energi. Vi kommer ha extra fokus på att samla och centrera vår kraft, vi stärker oss inifrån, förbereder oss inför hösten.
Vi slappnar av i Yoga Nidra, en djupt återhämtande och läkande praktik för kroppen, nervsystemet och psyket. Öppnar för en nystart, centrerad och i linje med vår djupa önskning, med kraft året ut!
Vi inledande med yoga, integrerar i djupavslappning, avslutar med fika, en målar(skriv)övning bara för dig själv och en kort delningscirkel. Det går bra att bara komma för yoga.

Yoga Nidra - Drop in, online!

 

Torsdag 8 juni 18.00-18.40 – Tama Balans 
Torsdag 15 juni 18.00-18.40 – Tema Tillit 
Torsdag 22 juni 18.00-18.40 – Tema Den inre vännen
Torsdag 29 juni 18.00-18.40 – Den inre visdoms-kvinnan/mannen  
Torsdag 6 juli 18.00-18.40 – Tema Tacksamhet

  

FÖR ATT DELTA:
Maila kvinnoyoga@gmail.com för vidare instruktioner!
130 kr /tillfälle. Fem tillfällen för 1000 kr!
Bra att veta – kurser

Bra att veta – kurser

Rabatt

Gäller på vissa kurser, hör med AnnaStina om du är osäker.  10% rabatt ges i sådant fall, mot uppvisande av intyg, till dig som på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär. Det finns även rabatter när du betalar med via Benify och ActiWay.

Betalning av kurs

Betalning av kurser görs till bankgiro 5238-2066. Din faktura kommer bifogad i ditt välkomstmail då din bokning är mottagen och bekräftad. Drop in yoga går bra att betala med swish till 0703233050 eller kontant. Du kan även betala via Benify och ActiWay, om du önskar göra det så meddela det när du anmäler dig. Se instruktion under friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

På många arbetsplatser kan du lämna in kvitto/faktura och få yoga som friskvård. AnnaStinas Yoga ingår i Östersunds kommuns friskvårdsavtal. Ett avtal finns även med ActiWay, som bland annat RegionJH använder. Logga in via benify.se alternativt actiway.se sök fram AnnaStinas Yoga och betala där direkt. Om du önskar göra det så meddela det när du anmäler dig.

Anmälan, missade kurstillfällen och återbetalning

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så är du välkommen att ta igen två gånger vid specifika tillfällen som jag erbjuder eller på en annan kurs inom de veckor som kursen löper, i mån av plats och i mån av att andra kurser ges. Meddela mig i förväg så du får en plats. Det går inte att ”flytta över” missade gånger från en kursomgång till en annan. Blir du långvarigt sjuk, får du mot läkarintyg tillbaka pengarna för de missade tillfällena. Anmälan är bindande efter det att du mottagit ditt välkomstmail. Läs i välkomstbrevet om specifika riktlinjer.

Sjukdomar och skador

Tala om för mig om du har några skador, sjukdomar, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande. Du är alltid välkommen att fråga om det är något du undrar eller funderar över eller bara vill ventilera, i anslutning till en klass eller via mail annastinasyoga@gmail.com eller sms/ringa 0703233050.

Klädsel

Gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i och en varmare tröja och sockor till avslappning under kallare väder.

Yogamattor och redskap

Till kurs i Sjöstugan och på Yogashala finns mattor, filtar och meditationskuddar och övriga yogaredskap att låna.

När går det att komma

Yogasalen finns öppen 15 minuter före klassen, då går det fint att komma och vila ner på en matta.

Parfymfritt

Vi visar hänsyn till våra allergiker och astmatiker.

Äta innan yoga

Det kan även vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före yogan, rekommendationen är att vänta två timmar efter en större måltid för yoga.

Ändringar

Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda.

Hitta

Sjöstugan ligger på Önevägen 47, Frösön, buss 1 och 3 stannar precis utanför och det finns en stor bilparkering bakom Cirkus Kul & Bus. Yogastället ligger centralt i Östersund, inne på Mortens torg, Prästgatan 44, ingång i samma hus som Storsjömäklarna.