Integritetspolicy

Denna integritetspolicy reglerar det sätt på vilket KvinnoYoga med AnnaStina Örn samlar in, använder, underhåller och avslöjar information som samlats in genom KvinnoYoga.

Personlig identifieringsinformation

Vi kan samla in personlig identifieringsinformation på en mängd olika sätt, inklusive, men inte begränsat till, när studenter anmäler sig till online salen eller en kurs inom skolan, prenumererar på ett nyhetsbrev och i samband med andra aktiviteter, tjänster, funktioner, eller resurser vi gör tillgängliga. Elever kan besöka hemsidan och onlinesalen anonymt. Vi kommer endast att samla in personlig identifieringsinformation från personer om de frivilligt lämnar in sådan information till oss. Det går att vägra att tillhandahålla personlig identifieringsinformation, men det kan hindra dem från att delta i vissa aktiviteter.

Hur vi använder insamlad information

KvinnoYoga kan samla in och använda elevers personliga identifieringsinformation för följande ändamål:

  • För att förbättra kundservicen
  • Information du tillhandahåller hjälper oss att svara på dina kundtjänstförfrågningar och supportbehov mer effektivt.
  • För att anpassa användarupplevelsen
  • Vi kan använda samlad information för att förstå hur våra studenter som grupp använder tjänsterna och resurserna som tillhandahålls i vår skola.
  • För att skicka regelbundna e-postmeddelanden
  • Vi kan komma att använda studenternas e-postadresser för att skicka information och uppdateringar till eleverna om deras beställning. Studenternas e-postadresser kan också användas för att svara på studentförfrågningar, frågor eller andra förfrågningar.
  • Dela din personliga information

Vi säljer, byter eller hyr inte ut personuppgifter till andra.

Tredje parts webbplatser

Elever kan hitta reklam eller annat innehåll på våra sidor som länkar till webbplatser och tjänster för våra partners, leverantörer, annonsörer, sponsorer, licensgivare och andra tredje parter. Vi kontrollerar inte innehållet eller länkarna som visas på dessa webbplatser och är inte ansvariga för den praxis som används av webbplatser som är länkade till eller från oss. Dessutom kan dessa webbplatser eller tjänster, inklusive deras innehåll och länkar, ständigt förändras. Dessa webbplatser och tjänster kan ha sina egna sekretesspolicyer och kundtjänstpolicyer. Att surfa och interagera på någon annan webbplats, inklusive webbplatser som har en länk till vår student, är föremål för den webbplatsens egna villkor och policyer.

Ändringar av denna integritetspolicy

Skolan har rätt att uppdatera denna integritetspolicy när som helst. Vi uppmuntrar studenter att regelbundet kontrollera denna sida för eventuella ändringar. Du bekräftar och samtycker till att det är ditt ansvar att regelbundet granska denna integritetspolicy och bli medveten om ändringar.

Ditt godkännande av dessa villkor

Genom att registrera dig för nyhetsbrev eller till online salen/ skolan bekräftar du att du accepterar denna integritetspolicy. Om du inte godkänner denna integritetspolicy, vänligen skriv inte in dig hos oss. Din fortsatta registrering efter att ändringar har publicerats i denna integritetspolicy kommer att betraktas som ditt godkännande av dessa ändringar.