Recensioner

När AnnaStina delar sin yoga känner jag mig trygg och omhändertagen på ett sätt jag inte upplevt någon annanstans. Allt är ok, oavsett vad jag gör eller inte gör. AnnaStina delar med värme och närvaro en yoga som lugnar mitt sinne och hjälper mig landa i min kropp. Jag kommer i kontakt med mig själv och får träna på att visa mig själv omtanke.

AnnaStinas yoga är tillåtande, läkande och skänker ro. Den får ihop alla delar – den gör mig hel.

Frida Laula

Anna-Stina, yogat till mitt yogaprogram som du gjort för mig – så tacksam att höra din röst, din omsorg precis som på ett yogapass på Yoga Shala – ta djupa andetag, låt höfterna landa m m. Så betydelsefullt att yoga till det i mitt eget hem med mig själv. Tack för det gångna året och ser fram emot nya yogaklasser tillsammans med dig! 

Karin Angren

Det är väldigt mysigt och äkta att vara på dina pass Äkta för att du delar med dig av dig själv.
Deltagare kvällskurs

Tusen tack för fin stund idag, det var magiskt!

Deltagare miniretreat

Stort tack för ett fint och jordande pass idag. Jag fick andningen till mina höfter och käkar som varit så stela den sista tiden. Så tacksam för dig och Samayoga. Och mig själv också såklart. Något som hade tagit så emot att skriva för bara ett halvår sedan. Tacksamhet för mig själv. 

Helena Shauffler

Anna-Stina bjuder på sin kunskap inom yoga både fysiskt, filosofiskt, andligt och med en glimt i ögonen, vi har roligt tillsammans och frigör så mycket spänningar och tillsammans så blir det en stark energi som fyller på.
Deltagare kvällskurs

Första samayogan för terminen. Känner mig lugn i sinnet igen trots att dagen varit helt uppochnervänd och att jag tagit fel på en timme och var helt uppjagad när jag kom dit. Yoga är grejen för mig!
Deltagare kvällskurs

Tack fina AnnaStina för en fantastisk kväll tillsammans i Sjöstugan! Vilken kraftplats det är, stugan, supermysig och vilka fina energier alla bidrog med som var där! Du utstrålar sånt lugn och delar med dig av din fina kvinnoyoga. Tack för att du delade med dig av högst privata livserfarenheter. Efter varje yogaklass med dig har jag känt mig så tacksam, hel och full av kreativitet – Tack för det!

Malin Svelander, deltagare retreat

Vilket fint pass du höll med oss igår. Tårarna rann på mina kinder från och till hela passet. Både rörelserna och dina ord korrelerade fint och var fulla med kärlek!! Tack!
Linda Edfeldt

Att yoga med AnnaStina är som att hela kroppen och sinnet sveps in i den mjukaste bomull. Jag känner mig trygg, hållen och sedd. Det är äkta, djupt och så vackert. Jag kan varmt rekommendera AnnaStinas yoga. 

Deltagare kvällskurs

Lektionerna går ut från din kunskap, smittande glädje, vishet och framför allt din intuition som leder oss i yogapassen, så tack för att du delar det med oss.
Deltagare kvällskurs

Tack så hjärtligt för en fin samayoga-stund med dig idag. Hjärta, allvar och lekfullhet. Jag uppskattar att du litar på din intuition och känsla och låter det styra. Det blir det fina och unika.
Deltagare kvällskurs

Blev så inspirerad till lek och att ta min plats idag på yogan, så jag ylade under fullmånen när jag cyklade hem efteråt!

Deltagare kvällskurs